Παρασκευή, Φεβρουαρίου 13, 2009

ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΕΜΕ "ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ"

ΛΑΘΟΣ

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΕΛΛΟΝ.

ΣΗΜΕΡΑ ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΜΙΑ ΙΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.

ΑΥΡΙΟ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΣΟΚΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΟΥΝ.

ΑΥΡΙΟ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ.

ΑΥΡΙΟ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΤΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ.

ΑΥΡΙΟ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΜΑΣ.


ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΟΛΟΛΕΥΚΑ ΚΑΙ ΑΜΟΛΥΝΤΑ.

ΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΜΟΧΘΗΡΑ, ΑΣΠΛΑΧΝΑ <<ΓΕΡΑΚΙΑ>>

ΑΥΡΙΟ, ΠΡΩΤΑ <<ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΑΡΚΕΣ ΘΑ ΓΕΥΤΟΥΝ>>.


Ο ΝΙΚΗΤΑΣ, Ο ΤΑΣΟΣ, Η ΛΥΔΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΜΑΣ ΚΟΙΤΟΥΝ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥΣ ΕΥΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΕΚΛΙΠΑΡΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΜΙΑ ΙΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.

<<ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ, ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΖΟΥΝ ΜΟΝΑΧΑ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ;;;>>.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ, ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ, ΟΛΑ ΜΑΖΙ. ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΝΑ ΣΥΜΠΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΝ, ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ.

ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ.

ΜΗΝ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ.

ΠΡΑΞΕΤΕ ΤΟ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ ΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ, ΩΣ ΓΟΝΕΙΣ , ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΑΝΑΣΥΡΕΤΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΦΩΤΙΣΑΝ ΤΑ ΤΡΟΜΕΡΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΦΩΤΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΜΑΣ.
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΕΝΗΛΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΜΕΛΙΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ, ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ - ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΚΡΕΜΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ - ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΕΠΟΥΣΑ ΛΥΣΗ ΣΤΑΜΑΤΩΝΤΑΣ ΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ ΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΜΕ ΖΗΛΟ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.

Η ΑΦΟΡΜΗ ΚΑΠΟΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΓΚΕΤΟ.


ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΛΜΑΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ
2009

1 σχόλιο:

��Radio Mihalis Thalassis - Athens Greece είπε...

Good morning, my name is Michalis. I have seen your blog and to feel good. We follow your blog from Greece and I wish you good fun and joy
A simple life, simple happiness
Greetings. Michalis
http://photomihalis.blogspot.com
http://halkida.terapad.com

ΦΙΛΟΙ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ