Κυριακή, Μαΐου 02, 2010

Συνεχίζουν από τα λαϊκίστικα ΜΜΕ της Γερμανίας οι πρωτοφανείς προκλήσεις



Σε καιρούς κρίσης τα γερμανικά ΜΜΕ έχουν μάλλον βρει τον μήνα που... θρέφει τους 11 αφού συνεχίζουν με έναν απαράδεκτα λαϊκίστικο και αντιδεοντολγικό τρόπο να παραποιούν σύμβολα πολιτισμού και να εισάγουν την δημοσιογραφία-τραβεστί για να παίξουν με τα ανακλαστικά των γερμανών. Έτσι τον τρόπο να ασχολούμαστε μαζί του φαίνεται πως ανακάλυψε το γερμανικό περιοδικό Focus που για 2η φορά και παρά την διεθνή κατακραυγή για την επιλογή του, αλλοιώνει την εικόνα της Αφροδίτης της Μήλου κάνοντάς την προσβάλει τους αναγνώστες και την αισθητική όλων μας με γνωστή χειρονομία. Αυτή τη φορά τα "φωτεινά μυαλά" του περιοδικού την παρουσιάζουν με προτεταμένο το χέρι ως επαιτούσα...

Ο εσωτερικός τίτλος: «η Ελλάδα και τα λεφτά μας».

Κάθε σχόλιο πλέον είναι υπερβολικά αδύναμο μπροστά στην προσπάθεια των κραταιών μέλών της 'γηραιάς Ευρώπης' να επιβεβαιώσουν τον επιθετικό προσδιορισμό.

Άλλωστε όλη τη συμπεριφορά των ευρωπαίων ηγετών τους τελευταίους 6 μήνες το μόνο που εχει επιβεβαιώσει είναι την απόλυτη ανεπάρκεια τους στον ρόλο για τον οποίο έχουν επιλεγεί: την ηγεσία.

Πηγή: www.rthess.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΦΙΛΟΙ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ