Πέμπτη, Φεβρουαρίου 21, 2013

Η συνάντηση μας με την Μαρία Κουγιουμτζή

   Η βραδιά της Τρίτης 19.2.2013 ήταν κρύα και βροχερή όμως δεν στάθηκε εμπόδιο σε πάνω από 20 ανθρώπους να βρεθούμε στην οικεία γωνιά μας στην δημοτική βιβλιοθήκη Θεσ/νίκης "Γ. Ιωάννου". Η κυρία Μαρία Κουγιουμτζή συγγραφέας του βιβλίου "Γιατί κάνει τόσο κρύο στο δωμάτιο σου" δέχθηκε την πρόσκληση μας με την ευκαιρία της ανάγνωσης του βιβλίου της.   
  Η προσκεκλημένη μας αποδείχθηκε προσηνής και καθ' όλη την συνάντηση μας πρόθυμη να απαντήσει με ειλικρίνεια σε όλες τις απορίες αλλά και θετική να δεχθεί τις παρατηρήσεις μας για τα διηγήματα της. Με τον τρόπο της κέρδισε την συμπάθεια και την προσοχή μας. Η συζήτηση ενδιαφέρουσα, πολλές στιγμές ακόμα και έντονη - χαρακτηριστικό μας - μιας και εδώ οι διαφορετικές απόψεις συνδυάζονται με τις δυναμικές προσωπικότητες που της υποστηρίζουν με πάθος. Σίγουρα ήταν ακόμα μια επιτυχημένη βραδιά και η γνωριμία μας με την βραβευμένη συγγραφέα Μαρία Κουγιουμτζή άφησε πιστεύω σε όλους τις καλύτερες εντυπώσεις. 

 

                   Η συγγραφέας Μαρία Κουγιουμτζή


  Κλείνοντας να ευχηθώ εκ μέρους όλων, καλή συνέχεια στην ήδη επιτυχημένη λογοτεχνική σας πορεία και μια ανοικτή πρόσκληση για να τα πούμε και πάλι στο επόμενο σας βιβλίο.  
































Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΦΙΛΟΙ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ