Σάββατο, Δεκεμβρίου 04, 2010

Ο ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΖΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ Η ΣΚΙΑ ΤΗΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΝΩ ΤΟΥΜΠΑΣ

Την προηγούμενη Κυριακή 28 Νοεμβρίου είχαμε την μεγάλη χαρά να υποδεχτούμε τον λογοτέχνη - κατά γενική ομολογία - Ισίδωρο Ζουργό.

Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ισίδωρο Ζουργό για την αποδοχή της πρόσκλησης που του έκανε η πάντα άψογη οικοδέσποινα και συντονίστρια της λέσχης μας Λένα Παπαθανασίου.

Εκείνη την ζεστή Κυριακάτικη βραδιά μετά το ρεκόρ προσέλευσης μελών της λέσχης μας ακολούθησε μια συζήτηση για το βιβλίο του "Η ΣΚΙΑ ΤΗΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ" με τοποθετήσεις όλων που διήρκησε σχεδόν 4 ώρες!!!!! Προσωπικά θα ήθελα να μιλάμε άλλες 4 αλλά όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος ή μια αρχή αφού θέλω να πιστεύω όπως και όλοι μας ότι ήταν η αρχή μιας πολύ ωραίας γνωριμίας με τον Ισίδωρο Ζουργό και ότι και στο μέλλον θα μας επισκεφτεί με την ίδια καλή διάθεση για να σχολιάσουμε και άλλα βιβλία του παλαιότερα και μελλοντικά.

Σχετικό βίντεο


Φωτογραφίες από την εκδήλωσηΤέλος να ευχαριστήσω ξεχωριστά τον ποιητή μας και μόνιμο μέλος της λέσχης Τόλη Νικηφόρου και την ποιήτρια Χλόη Κουτσουμπέλη που μας επισκέφτηκε για δεύτερη φορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΦΙΛΟΙ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ