Παρασκευή, Φεβρουαρίου 17, 2012

Ο Χίτλερ είχε γιο με 16χρονη Γαλλίδα



Έναν γιο με μια 16χρονη Γαλλίδα είχε αποκτήσει ο Αδόλφος Χίτλερ, σύμφωνα με νέες αποδείξεις που έρχονται στο φως.

Ο Χίτλερ είχε γιο με 16χρονη Γαλλίδα
Ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια που ο Χίτλερ υπηρετούσε ως στρατιώτης στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, συνήψε σχέση με την Σαρλότ , σε μια άδειά του από το μέτωπο, τον Ιούνιο του 1017.
Ο Ζαν Μαρί Λορέ, που πέθανε το 1985 σε ηλικία 67 ετών, δεν γνώρισε ποτέ τον πατέρα του, αλλά πολέμησε κατά των ναζιστικών δυνάμεων στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.
Η ιστορία έρχεται στο φως μετά από σειρά αδιάψευστων στοιχείων σε Γαλλία και Γερμανία, που δημοσιεύει στην τελευταία έκδοσή του το γαλλικό περιοδικό «Le Point».
Πώς γνωρίστηκαν Χίτλερ-Λαμπζουά
Στην πόλη Fournes-in-Weppe, κοντά στη Λιλ, ο Χίτλερ πέρασε την άδειά του. Εκεί συνάντησε την Σαρλότ Λαμπζουά, που ανέφερε κάποια στιγμή στο γιο της: «Μια μέρα, κόβαμε άχυρα μαζί με άλλες γυναίκες και είδαμε έναν Γερμανό στρατιώτη στην άλλη άκρη του δρόμου. Είχε μαζί του ένα τετράδιο και φαινόταν να ζωγραφίζει. Μας προκάλεσε την περιέργεια και μου είπαν να τον πλησιάσω».
Χίτλερ και Λαμπζουά έκαναν μια σύντομη σχέση, που κατέληξε με τη γέννηση του Ζαν Μαρί, το Μάρτιο του 1918.
Η Γαλλίδα περιέγραψε και τις βόλτες της με τον Χίτλερ στην εξοχή, καθώς και τις ξαφνικές ομιλίες που έδινε σε φανταστικό ακροατήριο, αν και δεν θα μπορούσε να τις καταλάβει, καθώς δεν γνώριζε γερμανικά.
hitler_gios
Η γυναίκα έδωσε το γιο της για υιοθεσία. Ο Ζαν Μαρί, όταν ξέσπασε ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμο πολέμησε στη γραμμή Μαζινό. Μετά την κατοχή της Γαλλίας από τα ναζιστικά στρατεύματα, πέρασε στην αντίσταση.
Ο Χίτλερ ουδέποτε αναγνώρισε το παιδί του, ωστόσο διατήρησε επαφές με τη μητέρα του.
Λίγο πριν πεθάνει, στις αρχές της δεκαετίες του 1950, η Λαμπζουά αποκάλυψε στο γιό της ότι ο πατέρας του ήταν ο Αδόλφος Χίτλερ.
Τα στοιχεία που βρέθηκαν
Τότε, ο Ζαν Μαρί Λορέ ξεκίνησε να ερευνά το παρελθόν του. Προσέλαβε επιστήμονες για να αποδείξει ότι έχει τον ίδιο τύπο αίματος και παρόμοιο γραφικό χαρακτήρα. Φωτογραφίες δείχνουν την ομοιότητα των δύο ανδρών.
Επίσης, έχουν εντοπιστεί έγγραφα στα επίσημα αρχεία της Βέρμαχτ που δείχνουν ότι καθ' όλη τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, η Λαμπζουά λάμβανε χρήματα με φακέλους.
Όταν πέθανε, στη σοφίτα της βρέθηκαν πίνακες, που έφεραν την υπογραφή του γερμανού δικτάτορα, που όπως είναι γνωστό, είχε μεγάλη αγάπη για τη ζωγραφική. Ένας άλλος πίνακας που εντοπίστηκε στη Γερμανία, και τον οποίο φιλοτέχνησε ο Χίτλερ, δείχνει μια γυναίκα ίδια με την Λαμπζουά.
Ο Ζαν Μαρί Λορέ έγραψε το 1981 το βιβλίο «Το όνομα του πατέρα σου είναι Χίτλερ», το οποίο θα εκδοθεί μαζί με τα καινούρια στοιχεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΦΙΛΟΙ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ