Τρίτη, Μαΐου 10, 2011

Δολοφόνησαν 44χρονο στο κέντρο της Αθήνας για μία κάμερα

Αθήνα
Θύμα άγριας δολοφονίας έπεσε ένας 44χρονος άνδρας στις 5 τα ξημερώματα της Τρίτης στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Ηπείρου, λίγα μέτρα από την πλατεία Ομονοίας στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας εκείνη την ώρα κατευθυνόταν σε πάρκινγκ όπου βρισκόταν σταθμευμένο το αυτοκίνητό του προκειμένου να μεταφέρει την ετοιμόγεννη σύζυγό του στο μαιευτήριο.

Στα χέρια του κρατούσε μία βιντεοκάμερα για να μαγνητοσκοπήσει τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του.

Εστριψε στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου και αμέσως τον ακινητοποίησαν τρεις άντρες. Με την απειλή μαχαιριού του ζήτησαν να τους δώσει τη βιντεοκάμερα. Εκείνος φαίνεται ότι αντιστάθηκε και τότε οι δράστες δεν δίστασαν να τον σκοτώσουν μαχαιρώνοντάς τουλάχιστον τρεις φορές στην πλάτη, στα χέρια και το λαιμό.

Οι δράστες, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι τρεις, άρπαξαν τη βιντεοκάμερα και τράπηκαν σε φυγή.

Η ώρα περνούσε και η σύζυγος του με την πεθερά της κατέβηκαν στην είσοδο για να τον περιμένουν. Τότε αντίκρισαν τον άτυχο 44χρονο μέσα σε μια λίμνη αίματος. Περίοικοι ειδοποίησαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν ήδη αργά.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας που έφτασαν στη περιοχή συνέλεξαν μαρτυρίες και στοιχεία στην προσπάθεια να εντοπιστούν και να συλληφθούν οι δράστες.

* Η σύζυγος γέννησε το απόγευμα χωρίς επιπλοκές.

Newsroom ΔΟΛ
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231107588

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΦΙΛΟΙ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ