Τετάρτη, Μαΐου 11, 2011

Συγκινεί η τελευταία ανάρτηση ενός καρκινοπαθή blogger





http://www.penmachine.com




To blog της συζύγου της

http://talkingtoair.com/


"Ραγίζει καρδιές" η τελευταία ανάρτηση ενός καρκινοπαθή blogger ο οποίος μεταξύ των άλλων αναφέρει πως κόσμος τελικά είναι όμορφος και μπορεί ο καθένας να ανακαλύπτει συνεχώς νέα πράγματα.

Η οικογένεια του Ντέρεκ Μίλερ, 41 ετών, προσπαθεί να αντιμετωπίσει την απώλεια, μετά από την άνιση μάχη που έδωσε με τον καρκίνο για τέσσερα χρόνια, ενώ το κείμενό του που τιτλοφόρησε "Η Τελευταία Ανάρτηση"...


στο ιστολόγιό του προκάλεσε αίσθηση σε πολλούς αναγνώστες.

"Τώρα είμαι νεκρός. . . αυτή είναι η τελευταία μου ανάρτηση στο ιστολόγιο" έγραψε ο Μίλερ στο (μεταχρονολογημένο) συναισθηματικό αυτό κείμενο.

"Έχω διαπιστώσει πως μπορεί να θρηνώ για ό,τι δεν θα μάθω αλλά δεν μετανιώνω για όσα με έφεραν στο σημείο που βρίσκομαι", ανέφερε. "Ο κόσμος είναι όμορφος, εκπληκτικός , θαυματουργός. Υπάρχουν πάντοτε πράγματα να ανακαλύψεις. Δεν μετανιώνω για τίποτε κι ελπίζω η οικογένειά μου να μπορέσει να πράξει ανάλογα". Αναφέρεται ακόμα "στην αγάπη του για τη σύζυγό του" Έρντρι.

Ο Μίλερ είχε προσελκύσει αρκετούς αναγνώστες στο ιστολόγιό του (http://www.penmachine.com) τα τελευταία δέκα χρόνια. Συγγραφέας και διορθωτής, ο Μίλερ είχε πτυχίο στη θαλάσσια βιολογία, ήταν φωτογράφος κι ειδικός στους υπολογιστές. Αλλά τον τελευταίο καιρό έγραφε κυρίως για την πάλη του με τον καρκίνο.

Ο Μίλερ άρχισε να γράφει την "Τελευταία Ανάρτηση" τον Ιανουάριο κι έκανε μερικές διορθώσεις δύο μέρες πριν το θάνατό του, όπως μετέδωσε το Canadian Press. Κανένας από την οικογένειά του δεν είχε διαβάσει το κείμενο μέχρι την μετά θάνατο δημοσίευσή του από τον καλύτερο του φίλο. Όταν αναρτήθηκε το τελευταίο του κείμενο, το ιστολόγιο του δέχθηκε 6.000 "μοναδικές επισκέψεις" (hits) το λεπτό με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσει πρόβλημα ο εξυπηρετητής (server) του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΦΙΛΟΙ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ